Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hrvatska

10.000 kvalitetnih objekata za Vaš odmor

Vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj

U svakom dijelu hrvatskog šireg obalnog pojasa, njenih bezbrojnih otoka i unutrašnjosti tijekom cijele godine naći ćete nešto što će Vam otkriti osobitost Hrvatske. Luksuzne mediteranske vile, kuće za odmor, apartmani s bazenima te apartmani uz more ili jezera, rijeke i potoke samo su dio privatnog smještaja koji će te pronaći u NOVASOL ponudi. Mi smo tu da Vam omogućimo da nađete svoje mjesto za odmor baš u Hrvatskoj, a vile s bazenom, kuće za odmor te apartmane možete izabrati i iz još 29 ostalih destinacija iz NOVASOL ponude. NOVASOL Vam nudi bogati izbor vila, kuća i apartmana u Hrvatskoj.

Odmor u Istri

Doživite Hrvatsku

Vile, kuće i apartmani u Istri, Kvarneru, Dalmaciji i kontinentalnoj Hrvatskoj idealni su za godišnji odmor u intimnoj atmosferi. Otkrijte čari Hrvatske iz jednog od objekata u našoj ponudi u kojemu ćete se osjećati baš kao doma. Pročitajte više o aktivnom odmoru u Hrvatskoj i plažama u skrivenim uvalicama duž Jadrana. Aktivnosti i zabava na moru nudi se skoro u svakom priobalnom mjestu. Što se nudi u neposrednoj blizini objekta koji ste odabrali za godišnji odmor, saznajte u opisu pojedine destinacije. Luksuzne vile u Istri, Kvarneru, Dalmaciji i kontinentalnoj Hrvatskoj te apartmani s bazenima ili uz more i jezera odličan su odabir za vrhunski odmor.

Odmor u Dalmaciji

Godišnji odmor u vilama, kućama i apartmanima

Otkrijte Hrvatsku, destinaciju nadohvat ruke. Vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj ukusno su namješteni i kompletno opremljeni, prema odabiru pojedinog vlasnika, te je svaki smještajni objekt jedinstven na svoj način. Ugodna mediteranska klima, ljubazni domaćini i čari malih mjesta jamče ugodan boravak na našoj obali.

Gdje ljetovati u Hrvatskoj?

Još uvijek niste odlučili gdje ljetovati ove godine? Kako bismo Vam olakšali odluku, izdvojili smo top odredišta u kojima se nalaze naše vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj. Kliknite na odredište i saznajte više:

Vile, kuće i apartmani u Istri

Vile, kuće i apartmani u Kvarneru

Vile, kuće i apartmani u Dalmaciji

Vile, kuće i apartmani u kontinentalnoj Hrvatskoj