Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vile, kuće i apartmani za odmor u Toskani

Kuća u toskani

Toskana stoljećima svojom ljepotom i bogatom kulturom privlači mnoge ljude u potrazi za odmorom, stvaralaštvom i romantikom. Regija koja je posebno poznata po umjetnosti, povijesti, osamljenim vilama na brežuljcima okruženim čempresima savršen je izbor za odmor u nekim od restauriranih vila koje nude duh prošlosti sa pogledom na toskanske brežuljke a mnoge i na more.

Vrlo popularna Toskana i njezini gradovi, domovi su renesansnih umjetnosti, veličanstvenih trgova i znamenitosti.

Među vinogradima i maslinicima, u očaravajućem pejzažu smjestili su se slikoviti zaselci i imanja te mnogobrojne vile i dvorci koji svojim izgledom dočaravaju bogatu prošlost ove talijanske regije.

 

Kuća za odmor u Toskani

Jedinstvena Toskana, kolijevka je mnogih umjetnika, pisaca i stvaratelja koji su ovdje boravili i stvarali svoja poznata dijela tijekom prošlosti. Na toskanskoj zemlji gdje se nalaze mnogobrojne obnovljene vile i kuće za odmor u duhu prošlosti a mnoge od njih i sa očaravajućim pogledima koji sežu preko maslinika, vinograda i brežuljaka pružaju mir i istinski odmor.

Istražujući Toskanu i njene gradove i gradiće poput Firence, Siene, Pise, Cortone, Arezze, te mnogih drugih pronalaze se neka od najpoznatijih talijanskih umjetničkih blaga kao i mnogobrojne vile, kuće za odmor i apartmani koji su savršeno polazište prema otkrivanju čarobne Toskane.