Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Crna Gora

Nigdje na tako malenom prostoru nećete naći toliko prirodnih ljepota, raznolikih krajobraza, prelijepih, razvučenih plaža, bistrih jezera, divljih rijeka sa jedinstvenim kanjonima, te impozantnih planina. Crna Gora je smještena na jugu Jadranskog mora, te svojom obalom na sjeveru graniči sa hrvatskom, te sa albanskim dijelom Jadranske obale na jugu.

Raznoliki obalni krajobraz Crne Gore označen je strmim hridima između kojih su se skrile uvale sa prelijepim pješčanim plažama i fascinirajućim primorskim gradićima, koji vas dočekuju svojim povijesno- mediteranskim štihom. Uputite se korak ka unutrašnjosti i dočekat će Vas impozantne i šumovite planine Dinarida. Beskrajne ravnice su često rascjepkane strmim kanjonima, od kojih je najveći kanjon Tare na sjeveru Crne Gore. Kao najduži i najdublji kanjon Europe privlači brojne turiste željne avanture i lijepe prirode.

Bokeljske planine

Dan odmora u vili, kući ili apartmanu za odmor u Crnoj Gori

Iskoristite sve prednosti odmora u vili, kući ili apartmanu za odmor i doživite ovu raznoliku ljepotu i to sve u jednom danu. Ujutro popijte aromatičnu kavicu na lijepoj Jadranskoj obali uz pogled na tamnomodro more, zatim se uputite na piknik čamcem na romantičnom Biogradskom jezeru u istoimenom Nacionalnom parku, a onda se u smiraj dana opustite uz planinsku šetnju i dopustite da Vas pri tome svojom ljepotom očaraju brojne špilje i jame podzemnog svijeta.

Raznolika turistička ponuda uz brojne mogućnosti za aktivnosti poput opuštanja na prelijepim pješčanim plažama u usamljenim uvalama, pješačenja na označenim stazama koje vode kroz veličanstvene planinske masive, biciklizma, raftinga na divljoj Tari ili skijanja u jednom od skijališta, jamstvo je ispunjenog i nezaboravnog odmora kako za one željne opuštanja, tako i za avanturiste, istraživače i ljubitelje prirode.

Vila, kuća i apartman za odmor u fantastičnoj zemlji za odmor

Crna Gora je zemlja koja Vas ne može ostaviti ravnodušnim. Neprocjenjiva prirodna ljepota, označena igrom kolorita od tamnomodre, preko smaragdnozelene do kamenosive, priskrbila je Crnoj Gori posebnom deklaracijom proglašenje ekološkom državom. Biser Mediterana je jednostavno fantastična zemlja za odmor - osobito, kada možete uživati u privatnoj atmosferi vile, kuće ili apartmana za odmor!