Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Španjolska

Vila u Andaluziji

Zemlja dugih plaža i sunčanih sati

Atlantski ocean i Sredozemno more grle Iberski poluotok i sve vile, kuće za odmor i apartmane u Španjolskoj te stvaraju kilometrima dugačke pješčane plaže, prelijepe uvale te neravne i strme litice. Bilo da se odlučite za vile, kuće za odmor ili apartmane na obali, unutrašnjosti ili otocima, godišnji odmor u Španjolskoj uz puno sunca vam je zajamčen. Posjetite našu stranicu o Kanarskim otocima za više infomacija o tim prelijepim atlanskim biserima.

Plaža na Kanarima

Otoci sreće – posjetite rajski lanac otoka smještenih na jugu Španjolske sa blagom klimom i tijekom cijele godine ravnomjernom/jednakom temperaturom. Vile, kuće za odmor i apartmani na Kanarskim otocima leže na prelijepim pješčanim plažama. Rezervirajte vile, kuće za odmor i apartmane na Kanarskim otocima: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, La Gomera ili El Hierro. Svaki od otoka razlikuje se slikovito i prirodno jedan od drugoga. Pročitajte više o atrakcijama i aktivnostima koje možete vidjeti i doživjeti s NOVASOLom u Španjolskoj.

Nevjerojatni krajolici Pirinejskog poluotoka

Doživite Španjolsku

Vile, kuće za odmor i apartmani u Španjolskoj idealni su za provesti godišnji odmor u intimnoj, privatnoj atmosferi i ambijentu. Započnite Vaš obilazak i upoznavanje Španjolske direktno iz jedne od naših vila, kuća za odmor ili apartmana. Uživajte u atrakcijama i aktivnostima za vrijeme godišnjeg odmora te odmah izaberite NOVASOL vile, kuće za odmor i apartmane u Španjolskoj i uživajte!!!

Raskošna vila u Španjolskoj

Odmor u vilama, kućama i apartmanima u Španjolskoj

Otkrijte i upoznajte Španjolsku kao zemlju za odmor. Stanujte u potpuno namještenim vilama, kućama za odmor i apartmanima Španjolske. Sve vile, kuće za odmor i apartmani su opremljeni osobno od strane svakog vlasnika i čine vile, kuće za odmor i apartmanedoista posebnim doživljajem