Rezevirajte tradicionalnu crvenu kućicu u Švedskoj
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Švedska

Kuća za odmor u Švedskoj

Pješčane plaže Ölanda, Skane i Hallanda, grebeni Bohuslana, bajkovite hridi istočne obale kod Stockholma, planine sjevera, prekrasni otoci Ölanda i Gotlanda - među raznolikim švedskim pejzažima svako može naći po nešto za sebe. Izaberite i rezervirajte NOVASOLove vile, kuće za odmor i apartmane u Švedskoj.

Bogat životinjski svijet U Švedskoj

Vile, kuće i apartmani u Švedskoj idealni su za provod godišnjeg odmora u intimnoj, privatnoj atmosferi i ambijentu. Započnite Vaš obilazak i upoznavanje Švedske direktno iz jedne od naših vila, kuća ili apartmana. Pročitajte koje aktivnosti i ponude za vrijeme godišnjeg odmora možete koristiti i rezervirajte vilu, kuću za odmor ili apartman u Švedskoj. Ne možemo garantirati da će Vas posjetiti sobovi u vilama, kućama i apartmanima, ali za vrijeme šetnje je itekako moguće da sretnete jednoga.

Skandinavski odmor

Otkrijte i upoznajte Švedsku kao zemlju za odmor. Stanujte u potpuno namještenim vilama, kućama i apartmanima Švedske. Sve vile, kuće za odmor i apartmani su opremljeni osobno od strane svakog vlasnika što vile, kuće za odmor i apartmane u Švedskoj čini osobitim doživljajem.

Stockholm - uživajte u metropoli!

Rezervirajte vile, kuće ili apartmane u omiljenim odredištima ove bajkovite zemlje

  1. Odmor u južnoj Švedskoj
  2. Odmor u Ölandu
  3. Odmor u Smålandu
  4. Odmor u Gotlandu
  5. Odmor u Stockholmu