Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Odmor s kućnim ljubimcem

Vaša mačka s Vama na odmoru

Godišnji odmor vrijeme je kada se želite odmoriti i opustiti sa svojom obitelji i prijateljima te zaboraviti na svakodnevne obveze. Želite uživati u odmoru, kupanju, šetnjama, aktivnom ili onom mirnijem odmoru, no ne znate kamo sa dvojim kućnim ljubimcem? Priče o napuštenim i zaboravljenim životinjama sve su češće, no s NOVASOLom su Vaši kućni ljubimci dobrodošli te ih ne morate ostavljati netkome drugome na čuvanje ili u hotelu za ljubimce.

Odmor s mačkom

Za mnoge naše iznajmljivače stvar je sasvim jasna: Kućni ljubimac dio je obitelji te mu je mjesto sa svojim ukućanima, a svi su skupa dobrodošli.

Odgovorni vlasnici kućnih ljubimaca imaju mogućnost pretraživanja široke ponude objekata u kojima su ljubimci dobrodošli te su takvi objekti označeni posebnom oznakom.

Ljubimac je dio obitelji

U NOVASOLovim objektima za odmor koji su posebno označeni simbolom koji označava da su ljubimci dobrodošli nema posebne naknade za Vašeg ljubimca, nema dodatnog troška za čišćenje te nije potrebno slati upit o mogućnosti dovođenja kućnog ljubimca.

Rezervirajte odmor sa svojim kućnim ljubimcem iz NOVASOLove bogate ponude smještaja gdje su kućni ljubimci dobrodošli.

Potražite ovu ikonu

Ova oznaka (bijeli psić na zelenoj podlozi) znači da su ljubimci dobrodošli u tom apartmanu odnosno kući za odmor. Na stranici smještaja također je naznačeno koji broj ljubimaca je dobrodošao. U južnoj Europi uobičajeno je dozvoljen boravak jednog, dok su na sjeveru uobičajeno dobrodošla po dva ljubimca.