Kuće za odmor u Ujedinjenom Kraljevstvu

Sasvim nova paleta ponude smještaja za odmor

Udružili smo snage sa svojim sestrinskim tvrtkama cottages4you i Hoseasons da bismo vam predstavili jedinstvenu i neponovljivu zbirku kuća i plovila za odmor u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj. Izaberite odmor u kući da biste mogli uživati u slobodi vlastitog objekta. Sve kuce za odmor odgovaraju standardima Visit England te podliježu redovnim pregledima za postizanje kvalitete i udobnosti. Ako biste radije ostali u pokretu, zašto ne iskušate odmor na plovilu na nekim od najljepših britanskih kanala i rijeka usred nevjerojatnih krajolika. Ponudom smještaja za svačiji ukus i džep za 2 do 20 osoba ili više, uvjereni smo da ćete naci savršen privatni smještaj za sebe.

Kuća za odmor je idealan smještaj za otkrivanje svega što Ujedinjeno Kraljevstvo čini velikim. Bez obzira na to tražite li udobno romanticno pribježište, veseli obiteljski odmor ili obilje luksuza, ovo je idealno polazište za vaš izbor idealnog smještaja.

Otkrijte seoska imanja daleko od buke svakodnevice i užurbanosti urbane sredine, gdje ćete se doista odmoriti i predahnuti te se obnoviti upijajući nevjerojatne krajobraze i uživajuci u neposrednoj blizini prirode. Možda biste radije proveli odmor bliže moru? Nudimo ribarske kućice i obiteljske kuće za odmor izravno na obali Ujedinjenog Kraljevstva i Irske. Šetnje plažom i izleti brodicom kojima ćete se upoznati s morskim biljnim i životinjskim svijetom kao i s lučkim restoranima koji nude lokalna i svježa jela i namirnice zaokružit ce vaš odmor.

Uz „tradicionalne“ kuće za odmor, u ponudi ćete naći i nešto malo drugačije. Možda biste radije boravili u svjetioniku, sušnici, dvorcu ili prenamijenjenom vodotornju, da nabrojimo samo neke od njih?

Brojne smještajne jedinice raspolažu fantastičnim sadržajima poput unutarnjeg ili vanjskog bazena, kamina ili stropa sa starim gredama. Mnoge od njih imaju pješačke stazice koje vode izravno od praga, a tisuće njih se nalaze u starinskim seocima u blizini tradicionalnih krčmi. Odmorite se na tjedan dana no ne morate cijelo vrijeme provesti na jednom mjestu te biste možda razmislili od dva mini odmora od 2, 3 ili 4 noćenja. Veliki broj kuća nudi mogucnost kraćeg odmora u što ćete se i sami uvjeriti kada budete tražili svoj savršeni termin. Na taj ćete način istinski doživjeti i uživati u bogatoj povijesti i nasljeđu Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

Molimo da uzmete u obzir da će vaša rezervacija biti dovršena na engleskom jeziku i da će se uplata obračunati u britanskim funtama (£ GBP). Uobičajeni popusti dostupni putem NOVASOLa se ne primjenjuju na rezervacije putem tvrtke Cottages4you

Ribilov s plovila

Ako ste se zaželjeli nečeg malo drugačijeg, zašto ne otići na odmor na vodi. Otkrijte nenadmašiv izbor pristana i brodskih putova diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Irske. Ukrcajte se na jednu od paluba naše fantastične zbirke koja je stvorena za to da vam omoguci divan drugi dom i udoban smještaj za odmor sa svime što vam je za njega potrebno.

Ukrcajte se na moru u Ujedinjenom Kraljevstvu

Koje plovilo izabrati?

Odmor na uskom brodu vodi vas miljama meandrirajući povijesnim kanalima i rijekama koje se mirno i lijeno isprepleću seoskim krajolikom, mjestima i gradovima s ustavama, tunelima i mostovima koji će vas zabaviti. U nizinama Norfolk Broads, vodenim putovima Cambridgeshira, Kaledonskom kanalu i na rijeci Temzi možete naći uobičajena kružna putovanja bez ustava gdje možete ploviti slobodno na otvorenom. Koje god plovilo da odaberete, plovit ćete samo nekoliko milja na sat tako da biste trebali usporiti i vlastiti ritam na malo opušteniji nacin života u vrlo kratkom roku. Zašto ne biste nakon nekoliko milja pristali u blizini malih ugostiteljskih objekata uzduž kanala ili obala rijeka i kušali lokalne specijalitete i pića prije povratka u vlastiti dom na vodi. Ako vam nije do druženja, uvijek možete sami pripraviti svoj obrok na svom plovećem smještaju. Sljedećeg dana ponovno možete otploviti ili prošetati do obližnjeg mjesta, sela ili čak grada te uživati u ponudi povijesnog naslijeđa i kulture. Ma što odlučili, ostat će vam vremena za opuštanje.

A sad se ukrcajte i zabavite!

  • Odmor na plovilu je prava avantura. Savršeno za obitelji, mlade i stare prijatelje.
  • Novo iskustvo svakog dana. Od najma bicikala koje možete ukrcati na plovilo do kupovine u mjestima, selima i gradovima.
  • Ne zaboravite sa sobom uzeti obuću za prirodu i istraživati krajeve kroz koje prolazite, a na svim ćete pristanima naci karte područja i informacije što vidjeti.
  • Zastavite se i posjetite lokale duž vode, kušajte lokalne specijalitete ili se okušajte u ribolovu – imamo neka od najboljih mjesta na svijetu!
  • Napravite vlastiti roštilj uz obalu rijeke

Za vas imamo 5 važnih napomena koje će vam pomoći da se dobro provedete na vodi

  • NIJE VAM POTRBNA DOZVOLA za upravljanje plovilom. Ljubazno osoblje u pristanu će vam pokazati kako upravljati plovilom i pomagat će vam dok ne osjetite da to možete samostalno činiti. Iznenadit ćete se kada vidite kako je to jednostavno, a na raspolaganju vam mogu biti stavljeni i prsluci za spašavanje da možete biti u potpunosti mirni.
  • Za mnoge pristane postoji mogućnost da vam se organizira transfer od kolodvora do pristana te će vas u slučaju duljeg putovanja na brodu dočekati dodatni ručnici.
  • Za najveću udobnost možete unaprijed naručiti prehrambene namirnice koje želite da vam budu dostavljene prilikom ukrcaja.
  • Brodovi raspolažu dobro opremljenim kuhinjama i dovoljno napona za svu električnu opremu.
  • Potražite naše Starboard brodove – prvorazredna flota gdje vas dočeka pjenušac!

Kamo ići plovilom?

Birajte između milja i milja kanala u Engleskoj i Walesu, veličenstvenih krajolika škotskog visočja (Highlands), čuvene rijeke Temze i Londona te omiljenih nizina Norfolk Broads.

Rezervirajte Hoseasons plovilo za odmor

Molimo da uzmete u obzir da će vaša rezervacija biti dovršena na engleskom jeziku i da će se uplata obračunati u britanskim funtama (£ GBP). Uobičajeni popusti dostupni putem NOVASOLa se ne primjenjuju na rezervacije putem tvrtke Hoseasons.